مقالات

نکات نصب داربست

ساختمانی که قرار است با کمک این داربست‌ها ساخته شود می‌تواند ایمن‌ترین محل برای زندگی خود ما لقب بگیرد به شرطی که داربست در جای مناسب، شکل نصب مناسب و کاربری مناسب طراحی و ساخته شود. این قسمت از «زندگی ایمن» شما را با مقوله ساده، اما مهمی به نام داربست و نصب و ایمنی آن آشنا می‌کند.

اگر اهل قدم زدن در خیابان‌های شهر هستید، به عنوان شهروند ناظر از شما یک درخواست داریم. به جز لذت بردن از آب و هوا و کیف کردن از تماشای مغازه‌ها و چراغانی شهر، نیم نگاهی هم به داربست‌هایی داشته باشید که در گوشه و کنار خیابان سر به فلک کشدیه اند. اگر به هر دلیلی (که آن‌ها را در این گزارش با شما در میان می‌گذاریم) احساس کردید این داربست‌ها نمی‌توانند سازه‌ای ایمن و مفید باشند، کارشناسان آتش نشانی را در جریان بگذارید تا فرشته نجات همشهریان تان باشید.

داربست، مفید و لازم است.

برای کار کردن در ارتفاع‌های بیشتر از دو متر نسبت به سطح کار، باید از داربست استفاده شود. داربست‌ها ساختار‌های موقتی هستند که شامل اتصال‌ها و تکیه گاه‌ها و چند جایگاه اجرایی می‌باشند. برخی عملیات‌هایی که بر روی ساختمان انجام می‌شوند مانند نما ساختن، تعمیرات، رنگ آمیزی و… به دلیل زیاد بودن ارتفاع محل کار، نیاز به داربست دارد.

نصب داربست نکات فنی و ایمنی زیادی دارد. به همین دلیل لازم است که برای اجاره و برپایی داربست از افراد متخصص کمک بگیرید. تصویر داربست‌های ساختمانی این روز‌ها یکی از عادی‌ترین مواجهات ما با دنیای بیرون از خانه است. تا همین چند وقت قبل، حتی پیاده رو‌های شهری مملو از تیر‌های فلزی بود که مسیر عبور و مرور را سخت کرده بود و اگر نبود سخت گیری‌های ناظران مدیریت شهری، شاید حالا خیابان‌های ماشین رو هم اسیر همین هجوم بی سابقه داربست‌ها می‌شد. در کنار این زشتی ظاهری، داربست‌ها فوایدی هم دارند و مهمترینش بالا بردن سطح ایمنی برای ساخت یک سازه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *